Get to know us

Buurman Marco, is al jaren lid van Atletiek Vereniging Spirit in Oud-Beijerland, en ook actief in diverse commissies en het bestuur. Buurman Vincent, net woonachtig in Oud-Beijerland, is al jaren actief clansman en Chieftain bij Highlandgames clan McNozems/McLee, dat toen nog bestond uit met name sterke mannen van Zuid-Beveland.

Tijdens een gezellig avondje, na een paar borrels, kwam het gesprek op het potentieel organiseren van een Highlandgames toernooi in de Hoeksche Waard, om deze sport toch eens wat meer bekendheid te gaan geven in deze regio. Na wat breinoefeningen kwamen zij er al snel op uit dat het toch wel heel mooi zou zijn, om in een samenwerking tussen de twee verenigingen eens te gaan onderzoeken of dat niet op de atletiekbaan te regelen was.

En zo geschiede,....

Inmiddels wordt dit in 2023 alweer de vierde editie van de Spirit Highlandgames te Oud-Beijerland. Inmiddels zijn er ook meerdere Hoeksche Waarders lid van diverse highlandgames teams, en mogen we de McNozems inmiddels toch wel een Zeeuws/Hoeksche Waards team noemen.

Wij organiseren met veel plezier de Spirit Highland Games en hopen er ook dit jaar weer een mooi feestje van te maken.

Groet,

Vincent & Marco

Our team

Ons team bestaat uiteraard uit meer mensen.

Dit jaar worden we in de organisatie geholpen door Kay Geerlings en Bas Veenstra, die er allebei veel energie in steken.

Daarnaast hebben we uiteraard de partners binnen AV Spirit waaronder het bestuur en de kantinedienst, maar ook een flinke groep vrijwilligers die ons tijdens het evenement bij staan. En natuurlijk de andere highlanders van de McNozems die met name ondersteunen in het zware werk.

Het horeca gedeelte van het evenement wordt ook dit jaar weer uitstekend verzorgd door de mensen van 't Kookhuys. Danielle en Patrick zijn wij dan ook weer dankbaar dat zij hun diensten ook dit jaar weer verlenen.

Last but not least moeten we niet vergeten dat dit evenement mogelijk gemaakt wordt door onze gulle sponsors, en onze marketingpartner Schot Marketing en Communicatie uit Oud-Beijerland.